Salomon Sweden Trail Running Team 2015

Jag är otroligt glad och stolt att meddela att jag under 2015 kommer att ingå i Salomon Sweden Trail Running Team tillsammans med många otroligt duktiga traillöpare. På den manliga sidan återfinns namn som Andreas Svanebo och Linus Holmsäter. Linus som jag senaste stötte på under Stockholm Ultra Maraton 2013. Då vann han och således blev korad till svensk mästare på 100 km. Andreas meriter talar för sig själv med bland annat flera segrar i Axa Fjällmaraton. Just Axa Fjällmaraton var jag anmäld till 2014 men tyvärr fick jag ställa in då låret inte riktigt var återställt.













Vad innebär nu detta för mig? Det jag vet är att:
  • Jag kommer vara ambassadör för Salomon.
  • Jag kommer att tävla för Team Salomon/Solvikingarna.
  • Jag kommer tävla och träna i trail relaterade sammanhang enbart med utrustning från Salomon.
  • Jag kommer att ställa upp i så många deltävlingar som möjligt i Salomon Trail Tour (STT) och därmed tävla om titeln som Sveriges bästa traillöpare.
Salomon har från i år spetsat till sin Trail Tour och man satsar på "lite färre tävlingar, lite tuffare och lite snällare". Läs gärna hela pressreleasen där meningen ovan är tagen ifrån och all annat info om Salomon Trail Tour här. Följ även gärna Salomon Trail Tour på Facebook och Instagram.


Första tävlingen blir redan om den 17-18 april då det bär av upp till Trosa och Åda Wild Boar Race som är den första deltävlingen i STT. Detta blir också ett tillfälle att träffa de andra i Team Salomon samt mäta mig med dem. Både Linus och Andreas kommer komma till Åda Wild Boar Race så jag hoppas att vi anmäler oss till samma sträcka.




Inga kommentarer

Använder Blogger.